Lange zichtlijnen en warme design-elementen

SCROLL
landelijke villa met garage en grote tuin

Inspiratie voor je huis: Landelijke villa met aluminum raam- en vliesgevelsystemen

Deze betoverende landelijke villa, gelegen in Eersel, huisvest de eigenaars van Keeris Architecten. De woning is dan ook door hun zelf ontwerpen met het oog op functionaliteit, esthetiek en kwaliteit.  

Open en verbonden leefruimtes 

De ontvangsthal loopt zonder deuren meteen over in de leefruimtes. Door het looppad open te houden, worden alle ruimtes met elkaar verbonden en ontstaat er een gevoel van openheid met lange zichtlijnen. De eyecatcher van de inkomhal is ongetwijfeld de accentmuur die in de keuken overgaat als kastenwand.   

Aangename, warme sfeer 

De keuken en eetkamer bevinden zich bewust aan de achterkant van de villa. Door de grote aluminium vliesgevel aan de voorzijde en de Themis raampartijen aan de achterzijde, genieten de eigenaars door de gehele woning van het prachtige open zicht op de omliggende tuin.

  • Toegepast product: Vliesgevel en Themis 
  • Ontwerp: Keeris Architecten 
  • Gevelbouwer: Alument 
  • Locatie: Eersel 
  • Realisatie: 2020 
  • Copyright: The Art of Living 
landelijke woning met garage en grote tuin grote vliesgevel achtergevel villa eetkamer met grote aluminium ramen met zicht op tuin landelijk moderne design keuken met schuifraam moderne woonkamer met grote ramen aluminium schuifraam naar tuin schuifpui in moderne woning met tuin